mandag, oktober 18, 2021
Follow Us
Det kunne gått veldig mye verre

I november mottok vi brannalarm fra en av våre kunder i Sør-Trøndelag. Kunden var ute og handlet da han fikk telefon fra vår alarmstasjon om at røykvarsleren i sokkelleiligheten han leier ut hadde gått.

-Jeg forsøkte flere ganger å ringe leietakeren, men han svarte ikke. Da begynte jeg å bli nervøs, det var veldig ubehagelig. Jeg visste det var røykutvikling hjemme hos oss, og vi var langt hjemmefra. Dersom leietakeren faktisk var hjemme, kunne han være i fare, sier Pål Gunnar Arnøy.

-Heldigvis fikk vi fatt i naboen som spurtet over til oss. Han så umiddelbart at kjellerleiligheten var full av røyk, og gjennom et annet vindu så han leietakeren ligge og sove på sofaen. Etter en stund klarte naboen heldigvis å vekke ham ved å dunke hardt på vinduet.

Leietakeren hadde laget mat på komfyren og sovnet i sofaen i mens vannet kokte opp.

-En måned tidligere, hadde vi akkurat sagt opp vårt alarmabonnement. Jeg priser meg lykkelig for at brannalarmen fremdeles var aktiv da dette skjedde. Hadde ikke dette vært tilfellet, hadde antakelig huset brent ned og jeg tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd med leieboeren vår.

-At vi var ute av huset akkurat da, var helt tilfeldig. Vi kunne like gjerne ha vært hjemme. Vi kunne like gjerne ha ligget og sovet. For meg om min familie er det helt uaktuelt ikke å ha alarm i huset. Uten Sector Alarm hadde dette gått veldig mye verre, sier Pål Gunnar Arnøy.

Kundehistorier

Kundehistorier

Vil garantert bruke alarmen oftere

Superfornøyd og vil garantert bruke alarmen mye oftere. Spesielt er vi fornøyd med skallsikringsløsningen – den bidrar definitivt til økt trygghet. I tillegg er det supert med vanndeteksjon og ikke...

Kundehistorier

Alarmen reddet både liv og hus

Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm...

Kundehistorier

Merket ingenting før brannalarmen gikk

"Det ble med skrekken, en ødelagt komfyr og påfølgende utlufting og vask. Alternativet uten alarm orker jeg ikke tenke på."

Kundehistorier

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de...

Kundehistorier

Leieboeren hadde ikke levd i dag

Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen. -Vi ble jo sjokkert og skjønte ikke helt...

Log in or Sign up