lørdag, september 25, 2021
Follow Us
Slik velger du riktig boligalarm

Når du skal velge alarm er det viktig at du velger den boligalarmen som dekker ditt og familiens behov. Sector Alarm hjelper deg med å skreddersy et alarmsystem som passer akkurat deg.

Det er du som avgjør hva som betyr mest for deg, men innenfor hjemmets fire vegger er det nok familiemedlemmene dine, etterfulgt av kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Derfor er det viktig med en boligalarm.

– Det skal være bekymringsløst å ha boligalarm. Du skal være trygg på at noen passer på både når du er hjemme og borte. Derfor er det viktig med en leverandør som har kundens sikkerhet i fokus og som er opptatt av at tjenesten de leverer er bra, sier Sissel Eckblad, pressetalskvinne i Sector Alarm.

Sikkerhet og trygghet
– Det aller viktigste med boligalarmen er tidlig varsling og at man igangsetter et reaksjonsapparat, uansett om det så gjelder brann eller innbrudd. Derfor er det lurt å velge en alarm som er tilkoblet en alarmstasjon og ikke bare står og uler lokalt, sier Eckblad.

Med boligalarm fra Sector Alarm er du tilkoblet en alarmstasjon som er bemannet døgnet rundt. Uansett situasjon og tidspunkt står de til din disposisjon for å hjelpe deg med alle tenkelige situasjoner.

– I tillegg bør du tenke på at de har en profesjonell vektertjeneste, sier Eckblad.

Sector Alarm benytter seg av Nokas og Securitas i tillegg til egne vektere. De har også egne avtaler med lokale vaktselskaper for å sikre deg best mulig dekning og lokal tilstedeværelse.

Tilpasses behovet ditt
Når du velger boligalarm fra Sector Alarm inngår det alltid innbrudd-, panikk- og brannalarm i grunnpakken, som inneholder:

  • 1 sentralenhet med GSM og ethernet
  • 1 betjeningspanel
  • 2 kameradetektorer
  • 1 røykdetektor
  • 1 magnetkontakt
  • 1 Nøkkelboks
  • Nøkkelbrikker


I tillegg får du merker og skilt til din bolig, samt en gratis App som gir deg god kontroll på alarmen uansett hvor du måtte befinne deg.

For mange holder det med grunnpakken, men dersom det skulle være behov for et større alarmsystem er det mange muligheter for det også. Sector Alarm installerer grunnpakken for deg, og sammen med montøren kan du gå igjennom boligen for å få råd og veiledning om en riktig alarmpakke som dekker dine behov.

Dine firbente venner
Mange har husdyr hjemme og kan derfor trenge et tilpasset alarmsystem slik at de kan oppholde seg i boligen mens alarmen er på. Om du har husdyr med en totaltvekt på under 15 kilo er det tilstrekkelig å tilpasse bevegelsesdetektorene til dette. Sector Alarms tekniske avdeling gjør dette kostnadsfritt og en slik husdyrtilpasning kan fjernprogrammeres.

Dersom den totale vekten av dine husdyr overgår 15 kilo, må man skallsikre huset. Det vil si å sikre hjemmets ytterkanter, altså dører og vinduer. Dette gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten.

Gjennom markedets beste kundeservice gir Sector Alarm deg muligheten til å velge trygghet. Ønsker du å vite mer om boligalarm, hvordan den fungerer og hva som vil være perfekt for deg? Fyll ut kontaktskjema for å motta et gratis og uforpliktende tilbud.

Norgesmester i kundebehandling
I samarbeid med analysebyrået SeeYou kåret Confex Norges beste kundebehandlere for niende år på rad. Sector Alarm stakk av med seieren som Norges beste kundesenter, og deler førsteplassen med Vitamail og Tele2.

– Jeg er stolt av den innsatsen medarbeiderne viser og at kundene blir godt ivaretatt. Seieren er en bekreftelse på at vårt fokus og vårt arbeid hver dag hele året virker, sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll.

SeeYou bruker såkalte «Mystery Calls» i arbeidet med å finne de beste på kundeservice. Hvert kundesenter blir oppringt av 25 ulike personer som gjennomfører et rollespill. Blant annet så gir de karakterer på mottak og velkomst, ventetid, kundebehandlerens løsning, avslutning og totalinntrykk.

I tillegg vant Sector Alarm kundeserviceprisen «Best i Bransjen», en pris de har vunnet åtte år på rad. Ikke bare er det unikt og veldig imponerende, men det gir vel også relativt klare indikasjoner på hvem som er best i sikkerhetsbransjen?

 

Kundehistorier

Kundehistorier

Vil garantert bruke alarmen oftere

Superfornøyd og vil garantert bruke alarmen mye oftere. Spesielt er vi fornøyd med skallsikringsløsningen – den bidrar definitivt til økt trygghet. I tillegg er det supert med vanndeteksjon og ikke...

Kundehistorier

Alarmen reddet både liv og hus

Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm...

Kundehistorier

Merket ingenting før brannalarmen gikk

"Det ble med skrekken, en ødelagt komfyr og påfølgende utlufting og vask. Alternativet uten alarm orker jeg ikke tenke på."

Kundehistorier

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de...

Kundehistorier

Leieboeren hadde ikke levd i dag

Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen. -Vi ble jo sjokkert og skjønte ikke helt...

Log in or Sign up