Slik kan du følge med på boligen fra solsengen

Nå er det snart sommerferie. Enten du skal på hytta, fjellet eller på langtur til Syden, hadde det kanskje vært greit å ha god kontroll på hvordan det står til i heimen?


Har du alarm, har du full kontroll
Akkurat slik du følger med på diverse ting på mobilen, kan du enkelt sjekke status for boligen din gjennom vår app. Appen heter Sector Alarm App, og den laster du bare ned fra Google Play eller App Store og aktiverer den deretter på våre nettsider – på Mine Sider.

Slå alarmen av og på
Med appen og Internett-tilkobling er det enkelt for deg å slå alarmen av og på. Det eneste du trenger å huske, er å ha nok strøm på mobilen eller nettbrettet.

Slipp inn svigermor eller håndverkeren
Selv om du er på ferie, kan det jo hende at noen skal gjøre noe i boligen din likevel. Kanskje svigermor skal vanne plantene og ta inn posten? Og du kan til og med enkelt låse håndverkere inn og ut – hvis du for eksempel pusser opp i ferien.

Følg med på hendelsesloggen
Med hendelsesloggen får du detaljert oversikt over «hva som har skjedd, og når det har skjedd». Veldig greit å følge med på.

Smart: Flere i familien kan følge med
Noen ganger kan det være praktisk at flere i familien kan følge med på det som skjer. Det eneste de trenger, er å bruke appen med samme brukernavn og passord som du har.

Sjekk temperaturen hjemme og styr lysene
Du kan også sjekke temperaturen i boligen din via appen. Og du kan utvide boligalarmen din med smartplugger til lys og varme. På denne måten kan du tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader. Det er jo en god idé hvis du ønsker full kontroll og total sjelefred uansett hvor du er på ferie.

Når du kobler av, er vi koblet på
Selv om du liker å følge med på det som skjer, så er vi hele tiden på og følger med på boligen din. Så du trenger ikke å følge med HELE TIDEN. Du kan trygt legge deg i solstolen og nyte ferien. Vi er koblet på.


Bøker
Her mener vi ikke alt du har av Jo Nesbø og Jojo Moyes, men bøker som enten har en antikvarisk (penge)verdi, eller som du har fått ved en spesiell anledning, for eksempel tippoldemors konfirmasjonsbibel eller boken med kjærlighetserklæringer du fikk på bryllupsreise ...

Premier, diplomer og prydgjenstander
Det er nok ikke alle som har kongepokaler og andre sølvpremier stående fremme, men det er likevel surt hvis tyven får med seg premier som betyr mye for deg, eller prydgjenstander som har stor emosjonell verdi – enten det er et elggevir eller en zulumaske.

Hva kan du gjøre?
Det enkleste og smarteste svaret: Skaff deg alarm. Og bruk alarmen. Alltid. Ta kontakt, så hjelper vi deg før du drar på sommerferie.

 

© 2019 Sector Alarm AS