lørdag, september 25, 2021
Follow Us
Innbruddssikring

Innbrudd er aldri noe særlig. Og ekstra ille er det om tyven har rasket med seg eller har ødelagt noe som har en spesiell emosjonell verdi for deg eller andre i familien.


Her er åtte ting som er UERSTATTELIGE for de aller fleste av oss:


1 Gifteringen som du har arvet etter oldemor

Eller andre ting som har stor affeksjonsverdi. Eksempler kan være malerier, kunstverk, klesplagg, smykker, osv.


2 Bilder og fotografier

Du husker kanskje Kodak? Det er leit å miste bilder fremkalt i fotobutikk, og som du ikke har digitale kopier av (eller negativer til). Det kan for eksempel være det bildet du fikk fra mormor, som hun hadde fremkalt og gitt til deg. Fotoalbum er også uerstattelige.


3 Malerier og kunst

De færreste av oss har en Bleken eller Nerdrum hengende, men de fleste av oss ville ha blitt temmelig oppgitte hvis favorittmaleriet ble stjålet, eller maleriet som du arvet fra tante, som tante arvet fra sin mor, som hadde fått det i gave av den populære kunstneren, ble borte.


4 Ting som barna har laget

Det sier seg selv. Det er sårt å miste noe som barna har laget for å glede deg. Slike minner er ekstra verdifulle og helt uerstattelige.


5 Dåpsgaver og bryllupsgaver

De fleste av oss har gaver i sølv. Tenk bare på den sølvkoppen med inngravert navn og dato for dåpen til den førstefødte. Brudesløret, brudekjolen, brudebuketten og bunadssølv kommer også inn under denne kategorien.


6 Dokumenter og verdifulle papirer

Har du hørt om ham som mistet hele papirarkivet sitt? Ikke det nei, men likevel forferdelig surt. Også om bare noe av det hadde blitt borte eller ødelagt.


7 Bøker

Her mener vi ikke alt du har av Jo Nesbø og Jojo Moyes, men bøker som enten har en antikvarisk (penge)verdi, eller som du har fått ved en spesiell anledning, for eksempel tippoldemors konfirmasjonsbibel eller boken med kjærlighetserklæringer du fikk på bryllupsreise ...


8 Premier, diplomer og prydgjenstander

Det er nok ikke alle som har kongepokaler og andre sølvpremier stående fremme, men det er likevel surt hvis tyven får med seg premier som betyr mye for deg, eller prydgjenstander som har stor emosjonell verdi – enten det er et elggevir eller en zulumaske.


Hva kan du gjøre?

Det enkleste og smarteste svaret: Skaff deg alarm. Og bruk alarmen. Alltid.

Innbruddssikring

Når du kobler av, er vi selvsagt koblet på. Med boligalarm fra Sector Alarm er det enda enklere å senke skuldrene og gå inn i velfortjent og etterlengtet feriemodus.

Vi overvåker boligen din døgnet rundt
Sector Alarm har en topp moderne alarmstasjon som bidrar til ekstra trygghet for deg. Vår moderne teknologi fanger fort opp om det skjer noe hjemme hos deg. Avhengig av hva vi får varsling om fra vår overvåkning, varsler vi da politi eller brannvesen. Dette går lynfort, og vi sparer verdifulle sekunder.

Vi rykker ut til boligen din for å dobbeltsjekke
Hvis alarmen utløses når du er i Syden eller et annet sted på ferie, er det godt å vite at vi er raskt på pletten og låser oss inn i boligen din og sjekker at alt er ok. Vi sjekker utvendig og innvendig. Vekteren rapporterer og gjenoppretter sikkerheten og kontakter eventuelt glassmester, låsesmed eller lignende ved behov.

Du betaler ikke noe hvis vi rykker ut
Hos oss er alle utrykninger kostnadsfrie for deg – uansett årsak. Mange lar være å bruke alarmen i frykt for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen – derfor har vi ALLTID kostnadsfrie utrykninger.

Innbruddssikring

Nå er det snart sommerferie. Enten du skal på hytta, fjellet eller på langtur til Syden, hadde det kanskje vært greit å ha god kontroll på hvordan det står til i heimen?


Har du alarm, har du full kontroll
Akkurat slik du følger med på diverse ting på mobilen, kan du enkelt sjekke status for boligen din gjennom vår app. Appen heter Sector Alarm App, og den laster du bare ned fra Google Play eller App Store og aktiverer den deretter på våre nettsider – på Mine Sider.

Slå alarmen av og på
Med appen og Internett-tilkobling er det enkelt for deg å slå alarmen av og på. Det eneste du trenger å huske, er å ha nok strøm på mobilen eller nettbrettet.

Slipp inn svigermor eller håndverkeren
Selv om du er på ferie, kan det jo hende at noen skal gjøre noe i boligen din likevel. Kanskje svigermor skal vanne plantene og ta inn posten? Og du kan til og med enkelt låse håndverkere inn og ut – hvis du for eksempel pusser opp i ferien.

Følg med på hendelsesloggen
Med hendelsesloggen får du detaljert oversikt over «hva som har skjedd, og når det har skjedd». Veldig greit å følge med på.

Smart: Flere i familien kan følge med
Noen ganger kan det være praktisk at flere i familien kan følge med på det som skjer. Det eneste de trenger, er å bruke appen med samme brukernavn og passord som du har.

Sjekk temperaturen hjemme og styr lysene
Du kan også sjekke temperaturen i boligen din via appen. Og du kan utvide boligalarmen din med smartplugger til lys og varme. På denne måten kan du tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader. Det er jo en god idé hvis du ønsker full kontroll og total sjelefred uansett hvor du er på ferie.

Når du kobler av, er vi koblet på
Selv om du liker å følge med på det som skjer, så er vi hele tiden på og følger med på boligen din. Så du trenger ikke å følge med HELE TIDEN. Du kan trygt legge deg i solstolen og nyte ferien. Vi er koblet på.


Bøker
Her mener vi ikke alt du har av Jo Nesbø og Jojo Moyes, men bøker som enten har en antikvarisk (penge)verdi, eller som du har fått ved en spesiell anledning, for eksempel tippoldemors konfirmasjonsbibel eller boken med kjærlighetserklæringer du fikk på bryllupsreise ...

Premier, diplomer og prydgjenstander
Det er nok ikke alle som har kongepokaler og andre sølvpremier stående fremme, men det er likevel surt hvis tyven får med seg premier som betyr mye for deg, eller prydgjenstander som har stor emosjonell verdi – enten det er et elggevir eller en zulumaske.

Hva kan du gjøre?
Det enkleste og smarteste svaret: Skaff deg alarm. Og bruk alarmen. Alltid. Ta kontakt, så hjelper vi deg før du drar på sommerferie.

 

Kundehistorier

Kundehistorier

Vil garantert bruke alarmen oftere

Superfornøyd og vil garantert bruke alarmen mye oftere. Spesielt er vi fornøyd med skallsikringsløsningen – den bidrar definitivt til økt trygghet. I tillegg er det supert med vanndeteksjon og ikke...

Kundehistorier

Alarmen reddet både liv og hus

Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm...

Kundehistorier

Merket ingenting før brannalarmen gikk

"Det ble med skrekken, en ødelagt komfyr og påfølgende utlufting og vask. Alternativet uten alarm orker jeg ikke tenke på."

Kundehistorier

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de...

Kundehistorier

Leieboeren hadde ikke levd i dag

Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen. -Vi ble jo sjokkert og skjønte ikke helt...

Log in or Sign up